Op een gloednieuw industrieterrein in Bemmel is het ‘state-of-the-art’ pand herrezen voor schoonmaakopleidingen: NESO, het eerste opleidingscentrum waar bijna alle vormen van schoonmaakdienstverlening in praktijksituaties kunnen worden geleerd. NESO is breed in aanbod (van schoonmaken gezondheidszorg tot gevelonderhoud), groot in ruimte (opleidingscapaciteit van 120 schoonmakers) en rijk aan innovaties (methodes en noviteiten). NESO is gastheer van de SIEV algemene ledenvergadering op donderdag 20 april 2023; inloop vanaf 15.30 uur en ter afsluiting een gezamenlijke bbq.

#savethedate: donderdag 20 april vanaf 15.30 uur

#savethelocation: NESO in Bemmel

Wie door het NESO-pand loopt, proeft dat over alles is nagedacht. Je ziet een isolatiekamer, patiëntenkamers, een inpandige vakantiebungalow, bijna alle typen vloeren, klaslokalen, een gevelinstallatie en heel veel glas. Daarmee kunnen alle basisvakopleidingen en bepaalde gespecialiseerde opleidingen centraal in Bemmel worden gevolgd.

Het grote pand biedt de nodige ruimte tijdens de trainingen en wordt de beschikbare tijd van de cursisten effectief en efficiënt benut. Ook zet NESO innovaties in, zoals de Wecoline BubbleFlush, i-Mop en andere slimme nieuwe technieken om de aansluiting van opleiding aan de dagelijkse praktijk te realiseren.

Het programma van deze wederom bijzondere SIEV ALV op een bijzondere locatie volgt in een persoonlijke mail.