We zitten alweer op de helft van januari, tijd voor een vooruitblik. 2019 zal voor SIEV vooral in het teken staan van groei. SIEV wil dan ook haar ledenbestand verder uitbreiden. Momenteel heeft SIEV 212 leden. Dit jaar wil SIEV in de buurt komen van het ledenaantal van de OSB, zodat we gelijk aantal leden hebben. Een mooie uitdaging, dat we graag dit jaar willen behalen!

Wat doet SIEV voor haar leden?
SIEV zet zich in voor de belangen van het mkb-schoonmaakbedrijf en zet zich in onder andere in voor een betere schoonmaak-cao, zodat ook de wensen van het mkb worden gehoord. SIEV heeft een professioneel Bestuursbureau waar u terecht kunt voor al uw vragen en tevens een juridische helpdesk. Daarnaast heeft SIEV met verschillende leveranciers inkoopvoordelen, waarvan SIEV-leden gebruik kunnen maken. Door middel van het online forum probeert SIEV de samenwerking en het delen van kennis onder de leden te stimuleren en te bevorderen. Daarnaast stelt SIEV diverse contractuele templates beschikbaar, waarvan SIEV-leden gratis gebruik kunnen maken.

Ook in 2019 zijn er verschillende beurzen en evenementen in de schoonmaakbranche, zoals de Schoonmaak Vakdagen in november waarbij SIEV aanwezig zal zijn en om daar hun eigen geluid te laten horen. Op vrijdag 14 juni is De Dag van de Schoonmaker, een belangrijke dag voor alle schoonmakers in Nederland, deze dag zal SIEV dan ook niet onopgemerkt aan zich voorbij laten gaan en is momenteel bezig met de voorbereidingen hiervan.

Wil je meer informatie over SIEV? Neem dan contact op met het SIEV Bestuursbureau door een mail te sturen naar: bestuursbureau@SIEV.info of bel: (085) 210 11 20.