In de Captains of Cleaning-uitzending op donderdag 30 maart word je bijgepraat over het laatste nieuws in de schoonmaak en facilitaire dienstverlening. In deze uitzending bespreken de gasten met presentator Rens de Jong over de laatste trends, duurzaamheid, de internationale markt en nog veel meer. Eén van de gasten is ons bestuurslid Frank Verberne, directeur-eigenaar van Multi-Service.

Wie en wat kun je verwachten?
Naast Frank zijn ook te gast: Nico de Goede (Proschoon), Erik van der Eik (Vebego), Esther van der Lelie (Schoonmaakjournaal), Ronald Bruins (Service Management)en Robert Stelling (Interclean). Het programma wordt muzikaal omlijst door I-entertainer Aristakes. I-chef Bart Haans bereidt tijdens het programma een heerlijk gerecht in de keuken. En ook Leen Zevenbergen (Co-founder B-Lab Europe) schuift digitaal aan om het te hebben over hoe bedrijven social impact kunnen maken.

Durf jij de Captains of Cleaning experience aan?
Wil je aanwezig zijn tijdens de uitzending van Captains of Cleaning én netwerken met andere Captains of Cleaning bij i-team Global? Dat kan! Meld je aan voor de Captains of Cleaning experience samen met uw relaties en collega’s door een mail te sturen naar info@captainsofcleaning.com of ronald@i-teamglobal.com. Je ontvangt een bevestiging op je aanmelding en je bent van harte welkom op 30 maart voor de live viewing, rondleiding door het pand én uitgebreide netwerklunch. Het programma (inclusief lunch) duurt van 9.00 tot 13.00 uur.

Kun je er niet live bij aanwezig zijn?
Kijk dan mee naar de uitzending via het YouTube kanaal van i-team Global, het platform captainsofcleaning.com en de Linkedin groep Captains of Cleaning.

Meer informatie en eerdere afleveringen vind je terug op CaptainsofCleaning.com.