Drie weken geleden lieten wij weten dat de Algemene Ledenvergadering van SieV op 21 november a.s. gehouden wordt bij Kärcher in Made. Elke week lichten wij een tipje van de sluier op over de onderwerpen die dan behandeld zullen worden.

Zo hebben wij Kees Blokland ’s middags te gast, die de leden meer zal vertellen over de Code Verantwoordelijk Marktgedrag en zal er ook een tekensessie voor deze Code – voor de SieV-leden die deze Code nog niet getekend hebben – georganiseerd worden. Het is goed te vernemen dat diverse SieV-leden zich hiervoor inmiddels hebben aangemeld! Heb jij de Code al getekend? Klik HIER om dat in gang te zetten! (alleen voor SieV-leden; kies voor “21 november 2019 te Made”).

Daarnaast zal tijdens de vergadering zelf Laetitia Simonis als vice-voorzitter worden aangesteld en zullen de leden hierover hun stem uitbrengen. HIER stelt zij zich al even kort aan de leden voor.

Spreker
Graag geven wij deze week wat meer informatie over de 2e spreker die middag: Ton Christianen (Pyxus). Hij komt op 21 november vanaf 14.30 uur meer vertellen over verzuim- en re-integratievraagstukken, en neemt de SieV-leden mee in zijn presentatie over de rolverdeling tussen werkgever en arbodienst. HIER geeft Ton alvast aan over welke punten hij het die middag wil gaan hebben.

Is je interesse gewekt en wil je deze ledendag bijwonen? Wacht dan niet langer en meld je snel aan!

Aanmelden Algemene Ledenvergadering
Heb je je nog niet aangemeld voor de bijeenkomst van 21 november a.s.?
Doe dit dan snel door een e-mail te sturen naar bestuursbureau@siev.info, of door HIER te klikken.

Heb je je al wel aangemeld, dan hoef je uiteraard niets meer te doen.

Graag tot 21 november a.s.!