Het SIEV-forum is online gegaan. Wil je als SIEV-lid geen belangrijke informatie missen? Log dan regelmatig in op het forum.

Het SIEV-forum wordt gezien als communicatieplatform voor – uitsluitend – SIEV-leden. Om niet alle SIEV-leden continu op te zadelen met nieuwsberichten via de e-mail, vind je op het forum allerlei informatie van toegevoegde waarde voor de SIEV-leden. Daarnaast kunnen leden met elkaar in contact treden, vragen stellen of zaken aanbieden. Ook de planning van diverse bijeenkomsten voor SIEV-leden worden via het forum bekend gemaakt.

Inloggen forum: intranet.SIEV.info

Was je bijvoorbeeld al op de hoogte van wat SIEV voor haar leden doet voor De Dag van de Schoonmaker (15 juni a.s.)? SIEV heeft een leuk idee bedacht, onder leiding van een projectgroep bestaande uit een aantal SIEV-leden. Uitleg en mogelijkheden voor bestellingen vind je op het forum.

Log snel in, want de deadlines verstrijken spoedig!

 

Of wil je deelnemen aan een uniek concept voor een vergelijkingsplatform speciaal voor SIEV-leden? Ook hierover vind je meer informatie op het forum. Dus… leden, log in op het forum!