We lichten er graag nog een van de onderwerpen uit, die behandeld wordt tijdens de algemene ledenvergadering op 21 november. Tijdens de vergadering zullen de leden gevraagd worden te stemmen over de aanstelling van een nieuwe vice-voorzitter in het bestuur. Voorheen had bestuurslid Cindy Broersen een dubbelfunctie (zij was zowel secretaris alsook vice-voorzitter) en het bestuur heeft gemeend er goed aan te doen om deze twee functies van elkaar los te trekken. Inmiddels is Anajah Quentin aangesteld als secretaris en zouden wij de SIEV-leden graag willen voorleggen Laetitia Simonis als vice-voorzitter aan te stellen.

Maar wie is zij eigenlijk? HIER stelt Laetitia zich alvast kort aan de leden voor. Zij zou graag op 21 november a.s. nader kennis met SieV maken en in haar rol als vice-voorzitter stappen. Wacht dus niet langer en meld je snel aan!

Twee weken geleden lieten wij weten dat de algemene ledenvergadering van SIEV op 21 november a.s. gehouden wordt bij Kärcher in Made. Vorige week berichtten wij al over één van de onderwerpen die daar behandeld zullen worden de Code Verantwoordelijk Marktgedrag en de tekensessie voor de SIEV-leden die deze Code nog niet getekend hebben, en dit op 21 november a.s. wel willen doen.

Het is goed te vernemen dat diverse SieV-leden zich hiervoor inmiddels hebben aangemeld! Heb jij de Code al getekend? Klik HIER om dat in gang te zetten! (alleen voor SieV-leden; kies voor “21 november 2019 te Made”).

Aanmelden Algemene Ledenvergadering
Heb je je nog niet aangemeld voor de ledenbijeenkomst van 21 november a.s.? Doe dit dan snel door een e-mail te sturen naar bestuursbureau@siev.info, of door HIER te klikken. Heb je je al wel aangemeld, dan hoef je uiteraard niets meer te doen.