De afgelopen weken plaatsten wij meerdere berichten over de algemene ledenvergadering van SIEV, die op 21 november a.s. gehouden wordt bij Kärcher in Made.

Nog even in het kort:

  • Kees Blokland van de Codekamer komt de SieV-leden meer vertellen over de Code Verantwoordelijk Marktgedrag en na afloop van de ALV vindt er een tekensessie plaats voor alle SieV-leden die deze Code nog niet getekend hebben (ben jij SieV-lid en wil je je hiervoor nog aanmelden? Doe dit dan snel via deze LINK om je gegevens aan de Codekamer door te geven. Zij dienen namelijk de nodige voorbereidingen m.b.t. de certificaten te treffen. Let op: kies bij het aanmelden voor locatie “21-11-2019 Made”).
  • Laetitia Simonis zal tijdens de vergadering als vice-voorzitter worden aangesteld; hierover mogen de SieV-leden hun stem uitbrengen.
  • Spreker Ton Christianen (Pyxus) zal de SieV-leden meer vertellen over verzuim- en re-integratievraagstukken en de aanwezigen meenemen in zijn presentatie over de rolverdeling tussen werkgever en arbodienst.

K O R T I N G S A C T I E :
Leuk om te vermelden is, dat onze gastheer, Kärcher, voor alle op de ALV aanwezige SieV-leden een KORTINGSACTIE beschikbaar heeft!!! Wil je hier gebruik van maken, meld je dan snel aan voor deze Algemene Ledenvergadering.

Aanmelden Algemene Ledenvergadering
Heb je je nog niet aangemeld voor de bijeenkomst van 21 november a.s.?
Doe dit dan snel door een e-mail te sturen naar bestuursbureau@siev.info, of door HIER te klikken.

Heb je je al wel aangemeld, dan hoef je uiteraard niets meer te doen.

Graag tot 21 november a.s.!