“Wat zou het een mooie stap zijn om binnenkort deel uit te mogen maken van het SieV-bestuur!”, introduceert Rolien van Groeningen, directeur-eigenaar van KSV Facilitair & Domestic Outsourcing in Den Haag, zichzelf. Fantastisch dat ons bestuur versterkt wordt. Welkom Rolien!

“De meeste mensen kennen mij als een bevlogen en gedreven onderneemster. Het is altijd mijn ambitie geweest om, vanuit mijn eigen normen en waarden mee te kunnen praten over onze schoonmaakbranche. Daar waar ik ben begonnen als verpleegkundige, loop ik inmiddels al heel wat jaren mee en heb ik mijn eigen facilitaire organisatie inmiddels uitgebouwd tot een mooi bedrijf met een stevig fundament. Naast ondernemer ben ik moeder en onderdeel van een samengesteld gezin met 4 kinderen en een kat.

In de 20 jaar die ik inmiddels in onze branche meeloop, heb ik al veel situaties gezien, gehoord en meegemaakt. Of het nou gaat om personeelsbeleid, klantenrelaties of de basis is hoe we in Nederland met elkaar zouden moeten omgaan? Zo nu en dan vraag ik me echt af waarom dingen gaan zoals ze gaan! Als bestuurslid kan ik vanaf de tekentafel meedenken en meepraten over de verdere ontwikkeling en professionalisering van de SieV. Onze branche verdient veel meer aanzien en respect, daar zal ik me vanuit mijn rol zoveel mogelijk hard voor maken!”