“PH Schoonmaak is ontstaan door een samenwerking van twee eenmanszaken: het ene bedrijf was gespecialiseerd in glasbewassing en het andere bedrijf in schoonmaakwerkzaamheden en dieptereiniging. Wij werkten al enige tijd samen aan diverse projecten en dat beviel ons dermate goed dat wij besloten samen verder te gaan”, introduceert de trotse eigenaar Maradona Philips. Het bedrijf uit Dordrecht stelt zich graag aan jullie voor.

Wat was jullie eerste opdracht?
De eerste opdracht die wij hebben aangenomen, zijn de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden van een verzamelgebouw in wording. Wij hebben naast de dagelijkse werkzaamheden ook het periodieke onderhoud onder onze hoede, zoals de glasbewassing van de buitenzijde van het pand.

Wat was en is de kracht van uw schoonmaakbedrijf?
De kracht van ons schoonmaakbedrijf is dat wij flexibel zijn en niet terug deinzen voor welke klus dan ook. Wij denken in oplossingen en niet in problemen. Daarnaast zijn beide eigenaren bekend met het werk, aangezien we zelf van de werkvloer afkomen. Hierdoor weten wij goed in te springen op vraagstukken van de klanten en weten wij hoe wij de puntjes op de ‘i’ kunnen zetten. Daardoor kunnen we net dat extra stukje service bieden aan de klant.

Hoe ziet u de toekomst van uw bedrijf?
De toekomst van ons bedrijf zien wij rooskleurig, wij willen groter groeien door klein te blijven. Wij zullen ons uiterste best doen om hoogwaardige kwaliteit te leveren en dit steeds een stukje verder uit te breiden in verschillende expertises. Wij hechten veel waarde aan klantenbinding en loyaliteit, daar zullen wij dan ook altijd naar streven.

Wat kan er beter/anders in de schoonmaakbranche?
Bij de aanbestedingen wordt er vaak in hoofdzaak gekeken naar de tarieven en niet naar de kwaliteit van het schoonmaken. Hierdoor worden de kleinere of jongere schoonmaakbedrijven vaak over het hoofd gezien, of krijgen geen kans in de aanbestedingen. Dit is jammer.

Wat kan SieV voor u en uw bedrijf betekenen?
SIEV zou voor ons kunnen dienen als klankbord, informatiebron en ondersteuningspartner. Wij zijn vereerd dat wij zijn toegelaten als lid en wij zullen alles in het werk stellen om te zorgen dat wij dit nog jaren lang kunnen blijven.