Welkom! In januari heeft SIEV haar ledenbestand weer met 4 nieuwe leden mogen uitbreiden.

KSV Facilitair
Kwaliteit, service en vertrouwen in facilitaire diensten; de verklaring voor de bedrijfsnaam: KSV Facilitair uit Den Haag. “Kwaliteit, service, vertrouwen; dat is waar het bij ons om draait. Een schoonmaakbedrijf die met u mee denkt, vakkundig te werk gaat en flexibel inzetbaar is.”

Schoonmaakservice Nagel
“Beloon uw thuiswerkers met een schone werkplek”, krachtig en eigentijds statement van Schoonmaakservice Nagel. De hyperlink schoonmaakserviceutrecht.nl laat raden waar het schoonmaakbedrijf gevestigd is: in de buurt van Utrecht. Vanuit de visie ‘schoonmaken is schitterend en verfrissend werk’ biedt Nagel een breed pakket aan: van reguliere schoonmaak tot specialistische reiniging.

Anjer Schoonmaak en Bedrijfsdiensten
De 30-jarige Anjer Schoonmaak en Bedrijfsdiensten is gevestigd in Amsterdam. Dat dit schoonmaakbedrijf een sterke focus heeft op de langetermijnrelatie vertelt Anjer op haar website: “Ons doel is om met u als klant mee te denken, flexibel voor u te zijn en het maximale voor u te creëren.” In vijf vragen kun je kennismaken met Anjer: “Meer kansen voor het mkb”

Helwig Schoonmaak 
Sinds 1984 is Helwig het schoonmaakbedrijf voor ondernemers en instellingen in Limburg en oostelijk Noord-Brabant: “Een professionele organisatie, uw garantie voor kwalitatief en duurzaam onderhoud”, introduceert Helwig Schoonmaak zichzelf op haar website. Met heldere ‘tegels’ over het aanbod aan diensten (onderhoud kantoren, oplevering nieuwbouw, schoonmaak ketenparken, glasbewassing, tapijtreiniging en verwijdering graffiti) en drie logo’s die Helwig ongetwijfeld met trots op haar homepage voert: PSO, VCA en SIEV.