Twee nieuwe leden hebben zich recent aangesloten bij mkb-branchevereniging SIEV. Welkom HVO Glasbewassing en Wiegmans Facilitaire Diensten! 

Wie is HVO Glasbewassing?
HVO Glasbewassing en Gevelreiniging is een jong bedrijf, gespecialiseerd in vastgoedonderhoud op het gebied van glasbewassing en gevelreiniging. Maar HVO is ook specialist in terrasreiniging, zonnepanelen, graffiti, houtwerk/kunststof en dakgoten. Innovatie, duurzaamheid, kwaliteit en veiligheid staan centraal.

Wie is Wiegmans Facilitaire Diensten?
Wiegmans Facilitaire Diensten uit Woerden bestaat dit jaar 40 jaar.  Wiegmans is meer dan een regulier schoonmaakbedrijf. “Wij vinden het belangrijk om onze klanten van A tot Z te ontzorgen door middel van onze professionele vakkundige aanpak, een vast aanspreekpunt voor elke klant en maatwerk. Hoe houden wij onze klanten tevreden en zorgen we voor continu├»teit? Door altijd onze kernwaarden voorop te stellen: eerlijk- en betrouwbaar, klanttevredenheid, transparantie en toegankelijkheid, open communicatie en goede prijs- kwaliteitsverhouding”.