Het nieuwe logo van SIEV is gebaseerd op een universeel thema in de wereld van de schoonmaak, en dat is WATER en ZEEP. Als de schoonmaker of glazenwasser bezig is met zijn of haar werkzaamheden, zijn dat toch nog heel vaak de basis-ingrediënten van het schoonmaakmiddel. En met dat water en die zeep trekt de vakman mooie rechte banen over de ramen of over de vloer. Die rechte lijnen vind je dus terug in ons SIEV-logo. Zo staat SIEV boven op het vak en staat het voor het ambacht van de schoonmaker.

SIEV is niet voor niks de afkorting voor Schoonmaken Is Een Vak. Met de herkenbare lijnen van het werk van een glazenwasser en schoonmaker, zet SieV zich met krachtige streken neer tussen de brancheverenigingen. Tussen de vele schoonmaaksignaturen springt SIEV met het HART er tussen uit.

Branchevereniging
Omdat SieV een branchevereniging is voor schoonmaakbedrijven (en daar horen glasbewassers ook bij), is gekozen voor een frisse kleurstelling. Transparant, open en een mooie schone lei is zo gecreëerd.  De 5 lijnen in het logo staan voor de individuele SieV-leden die gezamenlijk optrekken. Zodra zij dat doen ontstaat één grote stevige lijn, één kloppend hart, die maar één ding willen: vooruit! Want SieV is een branchevereniging voor leden en door leden.

Samen kun je meer, dat is bij uitstek toepasbaar op SIEV en dat straalt het logo dan ook uit.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren