Felicitaties voor Philips Dienstverlening uit de Dordrecht. Op basis van maar liefst 47(!) criteria legde de welbekende organisatie een positieve score af conform de eisen van het Keurmerk Schoonmaken is een Vak (SIEV).

Maradonna Philips en het hele team feliciteren we van harte met deze mooie prestatie! Benieuwd naar de uitgebreide eisenlijst waarop dit bedrijf een sterk resultaat scoorde? Klik op deze link: checklist SIEV Keurmerk.

Over Philips Dienstverlening
Sinds 2012 is schoonmaakbedrijf Philips Dienstverlening uit Dordrecht werkzaam als professioneel schoonmaakbedrijf voor bedrijven en kantoren in de regio Rotterdam, verricht schoonmaakwerk en bedrijfsdiensten in provincie Zuid-Holland en heeft lopende projecten in de provincies Utrecht en Overijssel. Schoonmaken en ook schoonhouden is een vak apart. Onze kracht is het leveren van maatwerk, geen enkele situatie is hetzelfde, daarom passen wij onze werkzaamheden volledig af op de wensen van de klant en voeren het bieden van kwaliteit voor een betaalbare prijs hoog in het vaandel.