Samen eten, elkaar ontmoeten, verschillende culturen samenbrengen en elkaar beter leren kennen. Sta jij met jouw team te springen om weer te proeven van de verschillende culturen door samen te eten? In de week van 12 tot en met 16 september vindt Samen eten & Asito plaats, voorheen het Nationaal Integratie Diner. Het evenement vindt dus niet plaats op één dag, maar gedurende één week. Zo kun je zelf bepalen wanneer je samen gaat eten. Iedereen mag meedoen: collega’s, klanten en relaties: iedereen die wil, kan meedoen. Eet jij met samen jouw team mee? Meld je dan nu aan en bestel middelen om het moment nóg leuker te maken. 

In de week van 12 tot en met 16 september proeven we de verschillende culturen door met en voor elkaar te koken en samen te eten. Collega’s, klanten, relaties en organisaties: iedereen die mee wil doen, kan meedoen. Plan een moment in deze week en breng mensen samen door middel van eten. Een gezamenlijk ontbijt, lunch of diner. Op kantoor, bij medewerkers thuis of op centrale locaties.

Ja, ik meld mij aan

Eet je met ons mee?
Kook je favoriete gerecht, ontdek gerechten welke je nog niet eerder hebt gegeten of stel samen met jouw team een ontbijt, lunch of diner samen. We willen er samen een onvergetelijke week van maken. Volg deze 4 stappen om er een succes van te maken: Samen eten.