Ontstond er zo af en toe een file voor onze stand? Verrassend druk was het sowieso op de eerste dag van de Schoonmaak Vakdagen. De Barista ‘koffiebrigade’ op de SIEV-stand vormde gisteren de groots(t)e trekpleister van deze vakbeurs in Expo Houten. Dat zal vandaag niet anders zijn. Proef de lekkerste en met aandacht en passie gezette koffie, maak een praatje met onze bestuursleden en voel de vakbeurs vibe. En je komst naar deze beurs wordt nog beloond met een goed gevulde goodiebag.

Waar een kleine beurs groot in kan zijn?
Ook de 4e editie van de Schoonmaak Vakdagen is écht Nederlands én schoonmaakgerelateerd evenement met een inspirerend, innovatie en informerend karakter. De locatie Expo Houten is goed bereikbaar, biedt gratis parkeergelegenheid en deze vakdagen zijn laagdrempelig. Dus ook of juist veel mkb’ers, specialistisch reinigers en schoonmakers bezoeken de Schoonmaak Vakdagen.

Het fijne gevoel
“Altijd fijn om weer vele bekenden en nieuwe branchegenoten te ontmoeten”, reageert een van de beursbezoekers. De ‘propere’ ontvangst buiten (dank aan onder andere. Proper Groep uit Lelystad) en de gastvrijheid en het gezellige beurskarakter dankzij de hostessen van Prosu Media Producties en de ludieke ‘pink ladies’ poetsdames leiden naar de schoonmaakrijkdom. Die rijkdom wordt ook gevormd door alle standhouders en het kennisprogramma over onder meer ‘Schoner schoon, einde aan plastic’ met Pim Hilgerdenaar van Crohill en ‘Als mkb’er een aanbesteding winnen?’ met Aanbestedingsspecialisat Octavia Siertsema.

Ook vandaag welkom!
Ook vandaag staat de koffie weer klaar op onze SIEV-stand. En kun je deelnemen aan het kennisprogramma en getuige zijn van het NK Snel Glazenwassen. Veel plezier!