“2021 was een bijzonder jaar, dat weten we allemaal. Nog steeds overheerste corona, dat hebben we gevoeld als land, maatschappij, mens en als ondernemers. Toch heeft SIEV voor en samen met haar leden stappen gezet, zoals het Cao Witboek”, blikt de bijna aftredende SIEV voorzitter Maurice Rutgrink terug op 2021. Aan de vooravond van de 10e verjaardag en de jubileum ALV verschijnt een bijzonder jaarverslag van de mkb-branchevereniging: 2021 in beeld.

SIEV primeurs, leden, alv, cao, onze mensen, actualiteit, online en power: in amper 3 minuten met zevenmijlslaarzen door 2021 stappen. “2021 was een veel bewogen en actief jaar voor de SIEV-leden en het bestuur. We beleefden samen primeurs, we werkten samen aan het Witboek Cao, we mochten nieuwe leden begroeten, we stapten in RAS- en Codecommissies en veel meer. Kortom, een pittig jaar met de menselijke maat als rode draad. Want zo zijn we als bestuursleden die ook ondernemer zijn, als leden die het zo belangrijke mkb in de branche vertegenwoordigen. We geloven in de kracht van de mkb’er, in de kracht van samenwerken. Want alleen ga je verder, samen ga je harder. Mede daarom hebben we onze kandidaatstelling voor het cao-partnerschap aangevraagd en krijgen we hopelijk eindelijk erkenning. De tijd is gekomen” overtuigt Maurice Rutgrink.

Dit is het SIEV jaarverslag 2021 in beelden, met een korte blik vooruit en een sprankelende afsluiter: SIEV jaarverslag 2021 in beeld.