Onze schoonmaakbranche telt heel veel midden- en kleinbedrijven, naar schatting meer dan 90%. De kracht van de mkb’er is onze drijfveer. Onze mkb-branchevereniging SieV telt 230 leden, ons doel is om deze bedrijven in de schoonmaakbranche te vertegenwoordigen en te adviseren bij hun specifieke uitdagingen waar zij tegenaan lopen. Maar ook andere mkb-ondernemers uit de branche die geen lid van SieV zijn, geven wij graag de kans voor een vrijblijvend advies; wij zijn immers een praktische branchevereniging geleid door betrokken bestuursleden annex mkb-ondernemers.

Daarom nodigen we alle mkb-ondernemers uit de schoonmaak en specialistische reiniging uit om ons te contacten als zij advies nodig hebben. Dat kan eenvoudig via ons Bestuursbureau: 085 – 210 11 20 of bestuursbureau@siev.info.

Natuurlijk kun je ons ook bezoeken op de Schoonmhttps://www.linkedin.com/in/mauricerutgrink/aak Vakdagen. Op de Schoonmaak Vakdagen (op dinsdag 9 en woensdag 10 november in Expo Houten) bemensen Maurice Rutgrink (voorzitter), Laetitia Simonis (vice-voorzitter), Antoine Verhoef (penningmeester) en Frank Verberne (bestuurslid) de SieV-stand (nummer 7.8). Je bent uiteraard welkom voor een goed gesprek met barista koffie.