SIEV-verzekeringen


SIEV-verzekeringen is jouw totaalpartner voor alles wat betreft de verzekeringen die jij als ondernemer nodig hebt.

Verzekeringsproducten afgestemd op de schoonmaakbranche
In samenwerking met Rivez Assurantiën & Risicobeheer hebben wij een aantal verzekeringsproducten samengesteld, speciaal voor SIEV-leden, afgestemd op veelvoorkomende risico’s in onze branche.

Als SIEV-lid profiteer je daarmee van de voordelen die deze collectieve producten bieden, zoals een scherpe premie en een dekking die past bij jouw bedrijf. Op dit moment bieden we al de collectieve SIEV Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering aan. Binnenkort volgen ook collectieve verzekeringen voor o.a. werkmaterieel en jouw wagenpark. 

Jouw eigen team van verzekeringsspecialisten met kennis van de schoonmaakbranche
Naast de speciale SIEV producten heb jij als SIEV-lid toegang tot een volledig portfolio aan (zakelijke) verzekeringsproducten voor zowel werkgevers als medewerker. Niet ieder product hoeft van toepassing te zijn op jouw bedrijf en ook niet ieder risico hoeft verzekerd te worden.
De verzekeringsspecialisten van Rivez hebben ruime ervaring met het in kaart brengen van de mogelijke risico’s voor jou als ondernemer, specifiek in de schoonmaakbranche.

Wil je eens sparren over jouw bedrijf? Jouw adviseur gaat graag vrijblijvend met je in gesprek!

Siev-verzekeringen is voor alle SIEV-leden telefonisch bereikbaar op 088-8000900 of stel je vraag per e-mail via info@rivez.nl