Op dinsdagmiddag 11 oktober vanaf 12.00 uur komen leden samen voor SIEV algemene ledenvergadering. In Eindhoven aan de Hoppenkuil 27b staat de deur meer dan open. Meer dan? Ja, want er is heel veel te ontdekken. Wat maakt dit bedrijf zo bijzonder?

Op de foto zie je de i-fibre slippers, die het i-team op de Interclean vakbeurs in Amsterdam droeg. Een grapje dat om ‘let’s RE-ENERGIZE’ uit te stralen. Dat i-team Global – het internationale bedrijf dat zich bezighoudt met de ontwikkeling en het ontwerp van hoogwaardige schoonmaakmachines, -producten en -hulpmiddelen – verder gaat dan een grapje is duidelijk. De i-fibre slippers zijn gemaakt van premium pads, uitgerust met mesh backing en trio split technologie. Dit exclusieve materiaal wordt gebruikt voor lage tot zware bodems en alle toepassingen. Wie weet, vind je ze binnenkort in je plaatselijke schoenenwinkel ?. Het was duidelijk zichtbaar: de RAI-gang nabij de i-team stand was extra schoon.

Voor wie zet i-team zich in?
“We verdiepen ons in de mens, de schoonmaker. We observeren hoe gebouwen worden gereinigd door frustraties bloot te leggen en te kijken waar tijd wordt verspild. Door de complexiteit van machines onder de loep te nemen, zijn we tot geheel nieuwe inzichten gekomen. Dat heeft geleid tot onze i-mop, een beroemd voorbeeld van innovatie. Naar onze niet bescheiden mening: er is sinds de jaren ’60 weinig veranderd aan de schrobzuigmachine, en verandering is essentieel om de schoonmaakbranche te verbeteren en vooral het werk voor de schoonmaker.”

Ben jij er ook bij?
Hoe fijn is het om elkaar weer te zien, ontmoeten, spreken, informeren en inspireren. Ook dat is een reden om je agenda te blokken: dinsdagmiddag 11 oktober, 12.00 uur, ALV SIEV, i-team Global Eindhoven.

In het volgende weekoverzicht en op de website delen we de ALV-trigger: what’s in it for you? Daarna volgt een inkijkje in de rondleiding voor de SIEV-leden die aan de ALV deelnemen.