De inschrijvingen voor de Golden Service Awards 2022 zijn geopend: tot 1 september kun je jouw gegadigden inschrijven voor de titels Schoonmaker, Leidinggevende, Glazenwasser én Schoonmaakteam van het Jaar 2022. De Golden Service Awards-verkiezing is er om opmerkelijke prestaties in de schoonmaaksector te erkennen, uit te lichten en te belonen. De hardwerkende schoonmakers van Nederland krijgen eer en respect voor hun werk, want dat verdienen ze!

Ken jij een schoonmaker, leidinggevende, schoonmaakteam óf glazenwasser die voor jou echt het verschil maakt? Die het absoluut verdient om in het zonnetje gezet te worden? Nomineer hem, haar of hen dan voor een Golden Service Award! De inschrijvingen voor de vier categorieën zijn inmiddels geopend en sluiten op 1 september. Organisaties kunnen maximaal 3 schoonmakers, 3 leidinggevenden, 3 glazenwassers en 3 teams indienen. Een team bestaat minimaal uit 3 personen.

Lees via deze link op de website van Service Management op welke aspecten de jury een inschrijving en kandidaten beoordeelt. Via de links hieronder kun je direct inschrijven: