085 - 210 11 20 bestuursbureau@siev.nl

Exclusieve uitnodiging voor Captains of Cleaning Connect 29 november 2023

Op 29 november 2023 is het zover: de derde editie van Captains of Cleaning Connect. Voor de derde keer op rij brengen we alle Captains of Cleaning live samen in één arena. De ultieme netwerkgelegenheid voor beslissers uit de schoonmaakbranche en facility management. 

Wij zijn verheugd u als één van de geselecteerde captains te mogen uitnodigen op 29 november aanstaande in de i-team Global Arena in Eindhoven. Onder de bezielende leiding van presentator Rens de Jong kijken we terug op het afgelopen jaar en werpen we een blik op 2024. We zullen in gesprek gaan over de actuele noodzaak om te voldoen aan de ESG-richtlijn en de toekomst van B-corps in de schoonmaakbranche. Ook praten we over de verschillen tussen de oude en de nieuwe economie en de noodzaak juist nú te innoveren. Daarnaast geven we het podium aan de Schoonmaker van het Jaar én maken we bekend welk team zich dit jaar de “Heroes of Cleaning” mag noemen. Voor een vermakelijk intermezzo zorgen de muzikale klanken van Charly Luske en i-entertainer Aristakes.

Agenda: 

  • 09.00 – 10.00 Ontvangst en registratie
  • 10.00 – 11.30 Captains of Cleaning Connect Programma
  • 11.30 – 13.00 Lunch en rondleiding

Registreren / aanmelden 
Aanmelden voor het event kan via het registratieformulier op CaptainsofCleaning.com. Vermeld hierbij duidelijk uw naam, bedrijfsnaam en eventuele dieetwensen.

Locatie
Wij verwelkomen u graag op 29 november tussen 9.00 en 10.00 uur bij de i-team Global Arena in Eindhoven. Het adres is Hoppenkuil 27B, 5626 DD Eindhoven. Parkeren is beschikbaar bij de locatie, waar onze parkeerwachters u zullen assisteren.

Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen. Tot ziens op 29 november!