085 - 210 11 20 bestuursbureau@siev.nl

Word lid!

SIEV-lidmaatschap

Voordelen van het SIEV-lidmaatschap

Hier in het kort een aantal voordelen van het SIEV-lidmaatschap:

 • Professioneel Bestuursbureau: SIEV beschikt over een toegewijd professioneel Bestuursbureau dat u dagelijks kunt benaderen voor al uw zakelijke vragen en/of opmerkingen.
 • Exclusieve voordelen: Als SIEV-lid profiteert u van exclusieve overeenkomsten met geselecteerde leveranciers, waardoor u voordelen kunt genieten op het gebied van verzekeringen, inkoop, leaseauto’s, juridische bijstand en meer.
 • Nieuws en relevante Informatie: Ontvang regelmatig op de SIEV-app nieuwsberichten en andere belangrijke informatie en als u wilt kunt u ook maandelijks via de mail een samenvatting van het meest opvallende nieuws binnen uw branche ontvangen, zodat u altijd goed geïnformeerd blijft.
 • Netwerkmogelijkheden: Neem deel aan Algemene Ledenvergaderingen en themabijeenkomsten, waarbij de onderwerpen worden bepaald op basis van de behoeften van onze leden. Dit is een uitstekende gelegenheid om uw netwerk uit te breiden en waardevolle contacten te leggen met andere SIEV-leden.
 • Gratis contracttemplates: Profiteer van gratis toegang tot diverse contractuele templates, zoals arbeidsovereenkomsten en overeenkomsten van opdracht. U kunt deze templates onbeperkt gebruiken, allemaal inbegrepen bij uw SIEV-lidmaatschap.
 • Deskundig advies: Maak gebruik van onze diverse loketten voor zaken als cao-advies, opleidingsmogelijkheden, verzekeringen, verzuimbeheer en schuldhulpverlening, waarbij deskundige ondersteuning binnen handbereik is.
 • SieV-Keurmerk: Het SieV-Keurmerk wordt in heel Nederland erkend en ook gebruikt bij offertetrajecten/aanbestedingen, waardoor u kunt laten zien dat u deel uitmaakt van een betrouwbare en professionele branchevereniging.

Hoe kunt u SIEV-lid worden?

Om uw SIEV-lidmaatschap te activeren, nodigen wij u vriendelijk uit om het aanvraagformulier via onderstaande button in te dienen. Gelieve alle vereiste informatie in te vullen en de gevraagde documenten bij te voegen. We kijken ernaar uit om u als gewaardeerd lid te verwelkomen in onze branchevereniging.

Hoe bepalen wij uw contributie?

Het vaststellen van de contributie van de branchevereniging wordt op basis van 4 omzetcategorieën gedaan te weten:

Categorie Omzet*  Contributie 2023
1 tot € 1.000.000 € 355,00
2 € 1.000.000 tot € 5.000.000 € 710,00
3 € 5.000.000 tot € 10.000.000 € 1.100,00
4 vanaf € 10.000.000 € 1.525,00

Omzet gebaseerd op 2021 schoonmaakgerelateerd (N-2)NB: alle omzetcijfers die doorgegeven worden aan het SieV-Bestuursbureau, zullen nimmer met het bestuur en/of andere leden gedeeld worden. Het Bestuursbureau zal deze cijfers geheel vertrouwelijk behandelen.

Welke documenten hebben we van u nodig om uw aanvraag te beoordelen?

Om uw aanvraag soepel te kunnen voltooien, hebben we enkele essentiële documenten nodig om uw lidmaatschap te verwerken en te verifiëren.

Hier is een overzicht van de benodigde documenten:

 • Omzet- en Looninformatie afgelopen jaar: Graag ontvangen wij een overzicht van uw omzet en looninformatie van het afgelopen jaar. Dit helpt ons om uw bedrijf beter te begrijpen en te beoordelen voor het lidmaatschap.
 • Verklaring Nakoming Fiscale Verplichtingen van de Belastingdienst: Een officiële verklaring van de Belastingdienst waaruit blijkt dat uw bedrijf aan alle fiscale verplichtingen voldoet.
 • Salarisstroken voor controle Pensioenafdracht en Cao-toepassing: Voor de controle van pensioenafdrachten en de toepassing van cao-normen hebben wij de volgende salarisstroken nodig:
  • 3 salarisstroken (indien uw bedrijf 0 – 50 medewerkers heeft).
  • 6 salarisstroken (indien uw bedrijf 51 – 100 medewerkers heeft).
  • 9 salarisstroken (indien uw bedrijf meer dan 100 medewerkers heeft).

Certificaten(indien van toepassing): Indien beschikbaar, ontvangen wij graag een van de volgende certificaten:

 • NEN-certificaat
 • VCA-certificaat
 • ISO-certificaat

Kamer van Koophandel uittreksel: Een recent uittreksel van uw bedrijf uit het handelsregister van de Kamer van Koophandel.

Het verstrekken van deze documenten zal ons helpen uw aanvraag snel en efficiënt te verwerken. Zodra we alle benodigde informatie hebben ontvangen, zullen we uw lidmaatschapsaanvraag in gang zetten en u op de hoogte houden van de voortgang.

Hulp nodig?

Heeft u vragen of heeft u hulp nodig bij het verzamelen van deze documenten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om u te assisteren en verwelkomen u binnenkort graag als lid van onze branchevereniging. Samen gaan we voor succes!

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.

N I E U W S

Wil je op de hoogte zijn van alle belangrijke informatie, op de hoogte blijven van ontwikkelingen? Download dan onze SIEV-app.

CONTACT

SIEV Branchevereniging Schoonmaak
Stadsplateau 7-8.22
3521 AZ  UTRECHT

T. 085 – 210 11 20
E. bestuursbureau@siev.nl

Klik hier voor onze privacy policy

Copyright (C) SIEV 2023