085 - 210 11 20 bestuursbureau@siev.nl

SIEV-partners en sponsoren

Partners en Sponsoren

Partners en sponsoren ondersteunen de vooruitgang van mkb- branchevereniging Schoonmaken is een Vak (SIEV) middels een financiële inbreng. 

De vooruitgang wordt bewerkstelligd op diverse gebieden.

Door communicatie wil SIEV haar verhaal naar buiten kunnen brengen en daarmee groei bewerkstelligen. Door ontwikkelingen op digitaal vlak onder de aandacht van leden te brengen wil SIEV de professionaliseringsslag en daarmede ook het verdienmodel van haar leden ondersteunen. En door ontwikkelingen op uitvoerend vlak ( waaronder mechanisering en robotisering als ook andere productontwikkeling) wil SIEV haar leden helpen oude technieken achter te laten en nieuwe technieken te omarmen waardoor tevens op gebied van duurzaamheid (mens en milieu) een grote slag gemaakt kan worden.

Voorts geeft SIEV een eigen magazine uit, de SIEV-500, waarbij het eerste exemplaar gelanceerd wordt op 26 maart 2024. Dit wordt een jaarlijks terugkerend magazine. SIEV heeft het voornemen een extra magazine telkens eind oktober uit te geven met verhalen van leden waarbij ook de mogelijkheid bestaat een extra advertentie aan te kopen.

Geen van de verworven gelden wordt gebruikt ten behoeve van beheerkosten van bestuursleden.

SIEV-partner

  • Een partner krijgt een logo op de SIEV-app en SIEV-website.
  • Een partner krijgt het recht om via de SIEV-app en SIEV-website de naam en het product van partner bekend te maken bij de leden van SIEV.
  • Het logo van de partner wordt gepresenteerd tijdens de 2 ALV’s van SIEV.

Interesse? Stuur een e-mail naar bestuursbureau@siev.nl

 

SIEV-sponsor

  • Een sponsor krijgt een logo op de SIEV-app en SIEV-website.
  • Een sponsor krijgt het recht om via de SIEV-app en SIEV-website de naam en het product van de sponsor bekend te maken bij de leden van SIEV.
  • Het logo van de sponsor wordt gepresenteerd tijdens de 2 ALV’s van SIEV.
  • Een sponsor krijgt het recht om op 1 ALV aanwezig te zijn en buiten de vergadering contacten te leggen met leden.
  • Een sponsor krijgt het recht om via de SIEV-kanalen leden uit te nodigen voor 1 gratis webinar of cursus.
  • Een sponsor krijgt het recht op een advertentie (1/4 A4) en een quote in het SIEV-magazine SIEV-500.
  • Een sponsor krijgt het voorkeursrecht om tegen gereduceerd tarief een advertentie en artikel te plaatsen in de tussentijdse uitgave SIEV-500.

Interesse? Stuur een e-mail naar bestuursbureau@siev.nl

Efficiënter, leuker en eenvoudiger samenwerken in bouw en schoon-maak met een grafische project-planning, communicatie, digitale werkbonnen, urenregistratie, verloning en checklists.

Personeel is goud waard, dus kun je er maar beter goed voor zorgen. Crohill slimmer schoon zijn methodes afgestemd op de branche waar schoongemaakt wordt. 

Het doel van Diversey is om elke dag mensen te beschermen en te verzorgen. Diversey is en blijft altijd een pionier en facilitator voor het leven.

Servicegericht en milieubewust; dat is waar MTS Euro Products voor staat. Om onze dienstverlening optimaal te houden, luisteren wij naar onze opdrachtgevers, praten wij met onze leveranciers en onderzoeken wij de markt. Wij delen kennis, denken mee en lossen op.

Met Gradez haal je een tool in huis waarmee je de kwaliteit van professionele schoonmaakdienst- verlening kunt meten, verbeteren en borgen. 

Greenspeed biedt een totaaloplossing van innovatieve microvezelproducten, circulaire detergenten en trolleys.
Elke innovatie en productlancering toetsen we zorgvuldig aan de drie pijlers van ons product concept: circulair, gezond en verrassend effectief.

i8 biedt oplossingen om met behulp van de handige analyse-tool van i8 en alle informatie geïntegreerd in één dashboard kijk je concreet naar de toekomst. Zo leg je de basis voor de optima-lisatie van je bedrijfsvoering met beslissingen op maat.

Wij ontwikkelen en distribueren innovatieve producten en oplossingen voor de schoonmaakindustrie. Dit zijn:
groener, veiliger, sneller, beter en schoner

De optimale aanpak van reinigingstaken vormt een belangrijke economische factor in de industrie en handel. Ook milieuaspecten spelen daarbij een belangrijke rol. Daarom hebben we ons omvangrijke assortiment exact op uw specifieke (branche)eisen afgestemd.

Het alles-in-één softwarepakket voor & door de schoonmaakbranche. Van een digitale planning en eenvoudige app, tot urenadministratie, facturatie en boekhouding. Altijd direct toegang tot elke functie.

Goed gereedschap voldoet aan de eisen van de vakman/vakvrouw. De kracht van de producten stelt de gebruiker in staat zijn werk makkelijker te doen. Met betere prestaties is de productiviteit hoger.

Branchespecifieke software & services voor arbeidsintensieve ondernemingen
Software voor de schoonmaak- en flexbranche

Wij toveren een vrolijke lach op ieders gezicht, door kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid te combineren in al onze schoonmaakproducten. Wij staan voor prestaties waar u op kunt vertrouwen!

Op zoek naar een nieuwe collega?
Wij helpen schoonmaakbedrijven met het vervullen van vacatures via doelgerichte advertenties op social media

Total Cleaning Products is totaalleverancier voor allerlei oplossingen in hygiëne, in de breedste zin van het woord.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.

N I E U W S

Wil je op de hoogte zijn van alle belangrijke informatie, op de hoogte blijven van ontwikkelingen? Download dan onze SIEV-app.

CONTACT

SIEV Branchevereniging Schoonmaak
Stadsplateau 7-8.22
3521 AZ  UTRECHT

T. 085 – 210 11 20
E. bestuursbureau@siev.nl

Klik hier voor onze privacy policy

Copyright (C) SIEV 2023