085 - 210 11 20 bestuursbureau@siev.nl

Aloys Bake’s grote dag: 67 Jaar, 50 jaar in de glasbewassing en een onvergetelijke verrassing van zijn collega’s van Schoonmaakbedrijf Klaas Harms

Op een regenachtge vrijdag, op 20 oktober 2023, vierde Aloys Bake zijn 67e verjaardag en officiële pensionering na maar liefst 50 jaar werkervaring in de glasbewassing, waarvan bijna 5 jaar in Vroomshoop bij Schoonmaakbedrijf Klaas Harms. Wat deze dag extra bijzonder maakte, was de spectaculaire verrassing van zijn collega’s die hem te wachten stond.

Rond het middaguur waren collega’s op weg om Aloys op te halen bij hem thuis. Het was een opvallend gezicht: een vloot van werkbussen, twee met feestelijke versieringen getooide hoogwerkers en zelfs een indrukwekkende limousine stonden gereed om hem te verwelkomen. Het was duidelijk dat deze dag allesbehalve alledaags zou zijn.

Eenmaal op het werk, werd Aloys overweldigd door de tot feestelijk oase omgebouwde showroom, met kleurrijke ballonnen en vrolijke slingers die zijn verjaardag en pensionering vierden. Aloys kon zijn dankbaarheid nauwelijks verbergen voor deze hartverwarmende verrassing van zijn collega’s. Collega’s deelden dierbare herinneringen aan hun tijd met Aloys en benadrukten de positieve impact die hij op iedereen had gehad.

Wat het nieuws nog meer opvrolijkte, was het feit dat Aloys niet helemaal stopt met werken. Hij zal nog steeds drie dagen per week actief zijn om zijn schat aan ervaring en kennis door te geven aan jongere collega’s. Dit gebaar toont Aloys’ toewijding aan het vak en zijn verlangen om de fakkel door te geven aan de volgende generatie.

Aloys Bake is niet alleen een gewaardeerde collega, maar ook een inspiratiebron voor ons allemaal. Zijn werkethiek, vastberadenheid en vriendelijke glimlach, ongeachte de weersomstandigheden, zullen wij allemaal onthouden. Het hele team wenst Aloys een pensioen vol avonturen, ontspanning en geluk. Bedankt voor de jaren vol met onvergetelijke herinneringen en gelukkig hoeven we je nog niet helemaal te missen, Aloys!